Gaddar dizisinde ayrılık var!

Gaddar dizisinde ayrılık var!
Now'da yayınlanan 'Gaddar' dizisinde bir ayrılık yaşandı. Dizide 'Davut' karakterine hayat veren Hakan Salınmış diziden ayrıldı.

Now'un yeni dönemde en çok izlenen dizilerinden biri olan Gaddar dizisinin yayınlanan bölümünde bir ayrılık yaşandı. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar'ın paylaştığı diziye Hakan Salınmış'ın hayat verdiği ‘Davut’ karakteri ölerek veda etti.

Dizinin resmi sosyal medya hesaplarından oyuncunun ayrılığı “Yer aldığı her sahnede Gaddar ailesini değer katan Hakan Salınmış'a çok teşekkür ederiz! ❤️ sözleriyle duyuruldu.

GADDAR'DA ‘DAVUT’A NE OLMUŞTU?

Ekber, Dağhan ve Enver'i durdurmak için ‘Zakkum Kardeşler’ planını hayata geçirmiş ve kardeşlerdi her konuda özgür bırakıp Enver'e istediklerini yapabileceklerini ancak kesinlikle öldürmemeleri gerektiği konusunda tembihlemişti. Zakkum Kardeşler bir bir Enver'in mekanlarını ele geçirirken Dağhan'da bir kadına yardım etmek isterken yolu bu kardeşlerle kesişmişti. Dağhan kardeşlerden en küçüğü Cezmi'yi kadına zarar vererek evine sahip olmak istediği için polise teslim etmişti. Ancak Cezmi henüz 24 saat geçmeden serbest bırakılıp tekrar kadına zarar verince Dağhan tarafından öldürülmüştü.

Zakkum Kardeşler'in en büyüğü Korkut, Cezmi'nin ölümünün ardından Dağhan'ı öldürmek için plan yapmıştı. Dağhan'ı kardeşi Kalender'le birlikte diri diri toprağın altına gömmüş ve ölüme terk etmişti. Dağhan'ı ölümden Kurt ve Müdür kurtartmıştı. Bunun üzerine Dağhan, Korkut'u öldürerek olabileceklerin önüne geçmeyi planlamaktadır. Bu konuda Müdür'den de yardım almış ve Zakkumlara karşı hazırlık yapmıştı. İşler planladığı gibi gitmemiş ve Korkut'u daha da saldırgan bir hale getirmişti.

Korkut, Dağhan'dan intikamını babası Davut'u öldürerek almıştı.

Gaddar her Cuma saat 20:00'de Now'da!

24-04-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler